ENA’15. Literatura

PARLEM DE LITERATURA

 

AMB: CARE SANTOS

 

Modera: Marta Vilagut

 

19/nov. 2015


CARE SANTOS

 

Actualment una de les escriptores més valorades del nostre país. Va ser fundadora i presidenta durant vuit anys de l’Associació Espanyola de Joves Escriptors. En l’actualitat, imparteix tallers literaris, i exerceix com a crítica literària.
El seu últim llibre, “Diamant blau” ha sigut èxit de públic i de crítica, actualment treballa en la seva pròxima novel•la, “L’aire que respires”, que es publicarà per Planeta a principis d’any.

 

Us passem els seus VÍDEOS i un petit tast del què ens va dir a la seva conferència:

 • “…per descomptat és una classificació personal. Hi ha tres blocs, des del productor al manipulador i al consumidor
  Productors – escriptors
  Manipuladors – editors
  Consumidors – lectors
  D’escriptors hi ha de tres tipus, els que comencen, els que continuen i els que acaben.
  En els que comencen em surten dues categories, els enfadats i després, els molt enfadats, i tenen raó perquè és molt difícil començar avui dia, molt complicat.
  Els que continuen són també els enfadats i els molt enfadats, però també hi han els apalancats aquells que continuen fent sempre el mateix, des de que van començar que escriuen la mateixa novel•la, cada vegada més desgastada.
  I després hi ha els que acaben, dels que acaben hi ha de tontos i de llestos. Un dia, el crític Ignacio Echevarría em va dir, i crec que te raó, que els escriptors, tots, abans o després ens tornem tontos, tots, la diferencia és que hi ha gent que s’adona que es torna tonta i ja no escriu més, i hi ha gent que no se’n adona que es torna tonto i això és una desgràcia i continua publicant…”

 

Vídeo de Presentació


 

Vídeo de la Xerrada

Scroll to Top