Joan Vives

Joan Vives

TEATRE / ENA'16

És el director musical de l’obra Scaramouche, de Dagoll Dagom, amb música d’Albert Guinovart i lletres del propi Joan Vives amb Joan Lluís Bozzo. De l’obra Gente Bien, de la Cubana, també en cartell actualment, és l’autor de la música, les lletres de les cançons, l’orquestració i la direcció musical.

Joan Vives Sanfeliu (1953) va néixer a Barcelona i és un dels compositors de teatre musical més reconeguts des que va despuntar en el teatre amb l’òpera rock Granja Animal, l’any 1976, a l’edat de 22 anys. Després d’aquella obra, va fer la música d’espectacles teatrals per a Dagoll Dagom com Glups!, El Mikado, T’odio amor meu, Els Pirates… i amb el grup teatral La Cubana: Cegada de Amor, entre d’altres.

En el camp del cinema ha compost o ha dirigit l’orquestra d’una dotzena de pel·lícules, i altres tants programes de televisió, la majoria comèdies de directors catalans. Ha participat en títols com La Canya, Un parell d’Ous, La ràdio Folla, El Complot dels Anells, Barcelona Connection, Ho sap el Ministre? i ¿De qué se rien las mujeres?

La seva principal activitat és la composició per a publicitat, des del seu propi estudi: Classic & New, a Barcelona.

 

Viquipèdia: Joan Vives Sanfeliu

Visita el seu Web: joanvives.cat


LA SEVA XERRADA   /   + ENA’16

22/11/2016 PARLEM DE TEATRE (#ena16)