Xavier Serrat

Xavier Serrat

CINEMA / ENA'16

Interpreta un dels protagonistes de Testimoni de Càrrec, una de les obres més conegudes d’Agatha Christie que ja va per la segona temporada en cartell en el Teatre del Raval.

Actor des que va néixer. Va començar a interpretar sobre els escenaris l´any 1967. La seva trajectòria passa pel teatre-cabaret (La Cova del Drac), el teatre compromès (Layret…) -quan el teatre era encara una arma bel·ligerant contra la Dictadura- teatre poètic amb Els Elfs i la seva participació a La Cubana, fins que es fa més conegut del públic en general amb el seu personatge d´en JOAN a La Granja, la sèrie precursora del culebrot televisiu català, que va estar present durant anys al canal autonòmic català.

Al mateix temps, amb la seva pròpia companyia de teatre es mostrà com un extraordinari actor còmic. Després, en Xavier Serrat es va anar apartant dels escenaris per posar-se en el pla invisible del doblatge. Més tard va ser rescatat per l´Ariel García Valdés, revelant-se com un gran actor dramàtic. En aquets moments és un dels actors més preciats de l´escena i de la televisió.

 

Viquipèdia: Xavier Serrat i Crespo

Visita el seu Web: www.xavierserrat.cat


LA SEVA XERRADA   /   + ENA’16

21/11/2016 PARLEM DE CINEMA (#ena16)